25/09/2022 4:02

O nama

Dobrodošli na zvaničan sajt televizije KANAL 25.

 

 

 

Posetioci sajta, zajedno sa našim gledaocima, kao i javnost u celini postaje nezaobilazan filter u kreiranju poslovne i programske politike naše TV kuće.

Verujemo da ćemo se, Internet putem, redovno sretati. Namera nam je da naš sajt postane tačka naše uzajamne komunikacije.

Televizija KANAL 25 iz Odžaka postoji kao lokalna televezija od 2002 godine. Danas smo, nakon sprovedene digitalizacije,emiter sa regionalnom dozvolom i pokrajinskom pokrivenošću digitalnim signalom koji se emituje sa Crvenog Čota što je omogućilo praćenje našeg programa u etru višemilionskom auditorijumu na prostoru Vojvodine i severnom delu teritorije uže Srbije.

 

 

Zahvaljući mreži kablovskih operatera, program TV KANAL 25 je dostupan gledaocima u paketu ORION TELEKOM, IPTV MTS na velikom delu teritorijeVojvodine i u nekoliko lokalnih kablovsakih mreža. Namera nam je da se i tu proširimo i budemo vidljivi u većem broju kabloskih mreža.

Članovi smo mreže vojvođanskih televizija ComNet, u okviru koje emitujemo zajednički program sa prostora Vojvodine, i sa sadržajima iz sporta, kulture,privrede, politike,zdravstva, socijalne tematike itd.

Cilj televizije KANAL 25 je objektivan i nepristrasan program i marketinška podrška svim privrednim subjektima. I dalje radimo na sebi, nastojeći da se dograđujemo u tehničkom, kadrovskom, organizacionom, programskom i svakom drugom pogledu, i da idemo u korak s vremenom.

 

 

TV KANAL 25 u potpunosti ispunjava stavove Člana 68. Zakona o radiodifuziji, striktno poštuje sve propise koji se bave autorskim i srodnim pravima kao i Zakon o oglašavanju, što posebno govori o ozbiljnosti emitera.

 

Скочи на траку са алаткама